2023 is geopend

We zijn het nieuwe jaar gestart. Vol goede moed. We begonnen met een heerlijke effectieve repetitie van maar liefst 2 voorstellingen tegelijk (Esther en Jona) zodat we bijna met alle spelers de vloer op konden. En dat allemaal onder de inspirerende leiding van onze regisseur Jan Draaijer.
En we sloten de dag af met een heerlijk etentje samen met ons bestuur ter ere van ons 30-jarig bestaan. Laat dit jaar maar komen. Voorstellingen, kerken, scholen, heel veel kinderen en…. JOZEF. De nieuwe voorstelling die we dit jaar maken. 2023: we hebben er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: