Vrienden van de Speeldoos

De Vliegende Speeldoos is een stichting die Bijbelverhalen dichterbij kinderen wil brengen. Dat doen we door middel van theater. We maken musicals over Bijbelverhalen, we zorgen dat er volop ruimte is voor kinderen om in één dag hierin als sterren mee te spelen. En onze hoop is dat de kinderen zo genieten van zo’n dag dat ze de boodschap en het verhaal nooit meer vergeten. Zo zaaien we door middel van ons werk.

Om dit werk te kunnen doen is geld nodig. Een projectdag met De Vliegende Speeldoos heeft een prijskaartje. En daarvan kunnen we de lopende kosten van zo’n dag met 6 mensen, een bus vol licht en geluid bekostigen. Echter, het maken van nieuwe voorstelling (1x in de 2 a 3 jaar), reparaties decor/kostuums, aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe headsets bij een netwerkwissel, daarvoor moeten we sparen. En dat krijgen e niet alleen voor elkaar. Daarom zijn we enorm dankbaar dat we een achterban hebben van vrienden en vriendinnen die De Vliegende Speeldoos een warm hart toedragen. We vinden het heel bijzonder dat mensen op deze manier ons helpen, soms al jaren lang! Dat maakt ons dankbaar, we doen het niet alleen! We zaaien samen.

Wil je ook vriend worden?  Heel graag en welkom.
Als Vriend of Vriendin betaal je € 25,- per kalenderjaar. Meer mag natuurlijk ook. Als dank krijg je van ons een cd van één van onze voorstellingen en houden we je per digitale nieuwsbrief op de hoogte van onze belevenissen.

Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op.

%d bloggers liken dit: