Jozef in de maakt

We zijn volop bezig met JOZEF.
Na JONA in 2018 en wat coronavertraging is het eindelijk zover: er komt een nieuwe voorstelling aan!

Het script is af, de liedjes zijn in ontwikkeling, de stoffen voor de kostuums zijn al binnen en de repetities gepland. We zijn teksten aan het leren, liedjes aan het oefenen en we gaan in april de vloer op om de personages en de voorstelling verder vorm te geven.

10 maart jl. waren we samen als team om het script te lezen en de liedjes te luisteren. Vervolgens gingen we als teamuitje de escaperoom in. Zodat we eventjes vast zaten. Goed voor het gevangenisgevoel van Jozef natuurlijk;-)

In april gaan we de vloer op samen met regisseur Jan Draaijer. Hij is al jarenlang degene die tekst, muziek, decor en spel bij elkaar brengt.
In juni is de eerste (besloten) try out, en zullen we voor het eerst dit verhaal met kinderen spelen.
En daarna? Dan zorgen we dat alle spelers zo snel mogelijk ingewerkt worden zodat we dit avontuur van deze dromer en doener allemaal kunnen dromen en doen.

2 Comments on “Jozef in de maakt

  1. Super!! Heel veel zegen gewenst! Het wordt vast weer een feestje, waarbij jullie de Boodschap op een fantastische manier aan de kinderen brengen. Én héél belangrijk: samen mét de kinderen😀👏.

  2. Fijn zeg, we kijken ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen en dit feest met elkaar te beleven. Heel veel succes met alle voorbereidingen, we hebben er alle vertrouwen in dat het weer een mooie voorstelling wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: