We spelen weer!

Lieve mensen,
We spelen weer! De tweede voorstelling van 2022 is een feit. Tel je zegeningen, nou dat doen we!
Zaterdag 12 februari speelden we in Groningen, gisteren in Voorthuizen. Jona gaat weer van hot naar her en de eindbestemming wordt behaald: dankzij heel veel kinderen, boekende kerken en scholen, heel veel vrijwilligers en weer live aanwezig publiek komen we in Ninevé aan en wordt dit verhaal over vergeving vertelt.
Dank publiek voor jullie mooie reacties.

Vanavond waren mijn kinderen en ik door een paar vriendinnetjes uitgenodigd om te komen kijken naar de musical Jona. We hebben ademloos zitten kijken en luisteren naar een eindeloos creatieve, levendige, inspirerende voorstelling over Jona. Goed verhaal, mooie stemmen, acteertalent en goeie humor. Heel erg bedankt voor deze ervaring! We gaan zeker ook naar Esther als er nog een plekje is.

Onze speellijst voor 2022 is gevuld, en gister was de eerste volle zaal. Op naar meer van dit seizoen. Wie weet tot ziens bij een van onze voorstellingen. Check onze speellijst en wil je komen kijken? Neem even contact op met de plaatselijke organisatie of met ons.

Foto: José Kardol – voorstelling Jona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: