‘Die ene pakken ze ons niet meer af!’

Afgelopen zaterdag 12 september speelden we onze eerste voorstelling weer!
Vanaf maart hadden we niet meer gespeeld. En zagen we onze speellijst langzaam leeg lopen. Logisch, begrijpelijk maar zooo jammer!
Een kerk in Zaltbommel was de eerste na de zomervakantie die het zag zitten. Wat een voorbereiding, toewijding en moed zagen we bij deze organisatie. En wat ook een ongelofelijk feest was het!
Wij kijken dankbaar terug en zijn ook onder de indruk: van de voorbereidingsgroep, de looproutes in de kerk, en de rust waarmee alle extra regels op een prettige manier een plekje kregen.  Onder de indruk van de kinderen en van het werk wat we mogen doen: de lol, het plezier, het gewoon lekker spelen. Als je dit werk even moet missen, is het extra fijn om het weer te mogen doen. En onder de indruk van de betrokkenheid van het publiek. Of ze nou live in de kerk zaten, in een zaaltje verderop, samen kijkend naar de stream, en al die huishoudens die thuis online meekeken.

Intussen veranderen de regels rondom corona steeds weer. En dat maakte ook deze week dat een boeking van dit najaar niet door kan gaan. Een teamlid reageert: Die ene pakken ze ons niet meer af!’
Zo is het. En wat er wel kan doen we, we zien uit naar de volgende voorstelling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: