Voorjaar 2021

Exact een jaar geleden waren we elk weekend op pad met elkaar. Van school naar kerk, met Esther en Jona en met spelers en technici.
We zijn een jaar verder en het is rustig. We missen elkaar, het spelen en de kinderen.
Inmiddels is het boekingsjaar van 2020 verschoven naar later. We hebben nieuwe afspraken gemaakt met scholen en kerken in goed overleg. En zitten samen in hetzelfde wachtende schuitje.

Afgelopen week zagen we elkaar online. Wat fijn om elkaar weer te zien, na te denken over komend voorjaar en om weer plannen te maken.
Wat betreft het voorjaar hebben we een knoop gehakt: we hebben besloten om voorlopig de voorstellingen even op pauze te zetten. Voorstellingen die de komende weken nog gepland staan gaan we verplaatsen naar het najaar. Om duidelijkheid te creëren, want voorlopig hebben scholen te maken met extra regels en is het eigenlijk al niet mogelijk om alle kinderen van de school bij elkaar te zetten. Kerken zijn nog voorzichtiger. Het organiseren van een Speeldoosdag is best een klus, om dat als school of kerk te doen heeft wel baat bij uitzicht op dat het feest echt door kan gaan. Met de lockdown nu is dat allemaal erg onzeker.

We hopen vanaf de zomer weer te spelen en natuurlijk ook in het najaar.
En tot die tijd? Gaan we gewoon alvast vooruitkijken. Boekingen herplannen, repeteren zodat we straks weer helemaal goed in de startblokken staan als we weer gaan spelen en… alvast brainstormen voor een nieuwe voorstelling die we willen gaan maken.

We zijn er dus nog!
Dus, zoek je voor komend seizoen een tof samenbindend project met kinderen en meteen voor de hele kerk of school? Contact ons gerust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: