Speeldoos Met Hart en Ziel

Op 26 januari liep een tv-ploeg van het programma Hart en Ziel een middag met ons mee. Terwijl de kinderen knutselden aan kronen, wapens en sjerpen en we samen de Generale Repetitie speelden, nam de ploeg een kijkje. En zag het hoe de voorstelling Esther werd gemaakt, samen met een groep kinderen uit Sliedrecht en omgeving.

Kinderen en vrijwilligers van de kerk werden geïnterviewd. En Marieke vertelde namens ons over het hoe en waarom van zo’n dag. “Kinderen, zowel christelijk als niet-christelijk, mogen weten dat God elke dag bij je is. Dat dapper zijn niet iets is wat je bent, maar iets is wat je doet.”
Kijk mee via deze link van het programma Met Hart en Ziel.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: