Kerstgroet

Kerst staat voor de deur.  In de voorstelling Esther benadrukken we dat we allemaal gemaakt zijn om te stralen als een ster. Dat geldt voor elke dag. En met  Kerst mogen we dan ook denken aan de ster die ons wijst naar Betlehem. De geboorteplaats van de Morgenster, Jezus. Het Licht van de wereld.  In een donkere wereld. Waar wij lichtjes mogen zijn, brandend in de nacht.

Namens het team wensen we je een fijne Kerst toe. En een Licht nieuw jaar.

3 Comments on “Kerstgroet

  1. Het is al weer 3 of 4 jaar geleden dat mijn zoon meedeed aan de musical Esther met zijn lagere school. Hij zit nu al weer in 3 havo. Wat was het geweldig. Ik word nog ontroerd als ik er aan denk. Wat deden de liedjes mij zelf ook veel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: