Kindermusical in 1 dag!

Theatergroep De Vliegende Speeldoos biedt u de mogelijkheid om uw kinderen intensief kennis te laten maken met een vrolijke en educatieve musical vorm. Op unieke wijze studeren wij in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen bij ons de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden.

Alles is geregeld

Uw kind in de hoofdrol. In een musical spelen doe je als kind niet iedere dag. Soms zelfs maar een keer in je leven. Een bijzonder moment en een blijvende herinnering. Iets om vaker te doen maar… het kost behoorlijk wat voorbereiding, inspanning en extra tijd. De wil is er, maar aan die tijd ontbreek het vaak.

De musicalproducties hoeft u niet meer zelf te schrijven, dat hebben wij al voor u gedaan. Net als het voorwerk voor het promotie- en pr-materiaal, de rekwisieten, het decor en de muziek. Het staat klaar om mee aan de slag te gaan. Vijf professionals op het gebied van theater – met elk hun eigen specialisatie in zang, dans en acteerwerk- nemen de kinderen op sleeptouw en stomen ze klaar voor de voorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: