Mozes trekt na premiere door Nederland – nu te boeken!

Flyer Mozes voor en achter

Een van de meest wonderlijke verhalen uit het oude testament komt tot leven in de nieuwste musical van de Vliegende Speeldoos. De try-out en eerste voorstellingen zijn inmiddels achter de rug.

Anneke Doest schreef het script en zegt: “Het is altijd spannend om een nieuw stuk voor het eerst te spelen. Na het maakproces en de repetities met de cast is het moment van de waarheid toch de premiere voor publiek en met de kinderen erbij in de schijnwerpers. Gelukkig zijn de reacties erg positief en ook wij als team zijn erg tevreden over deze nieuwe musical. Met veel plezier brengen wij het verhaal van Mozes dichtbij.”

“Het was een geweldige dag (zeiden de kinderen) en de voorstelling was super! Mooi verhaal, super gespeeld en de humor…… Geweldig! Iedereen heeft genoten!  De cd word alweer helemaal grijs gedraaid”
(een van de reacties op Facebook na de premiere)

De musical Mozes gaat over slavernij, over iemand die denkt dat hij iets niet kan, over Gods belofte en nabijheid en over bevrijding. Gebaseerd op Exodus 1 t/m 15. Dit is alweer de 9e voorstelling van de Vliegende Speeldoos en met dit stuk viert de groep haar twintigjarig bestaan dit jaar!

Meer informatie en/of Boeken? De landelijke tour wordt op dit moment gepland. Neem contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: