Terence Lee Polenewen

Ik ben Terence Lee Polenewen. In 2006 ben ik afgestudeerd als uitvoerend danser en musicalartiest aan de Hogeschool voor de kunsten te Amsterdam, De Theaterschool. Sindsdien heb ik in diverse musical gespeeld en geef ik tot op heden diverse danslessen en workshops. Sinds 2010 maak ik deel uit van De Vliegende Speeldoos, een toffe combinatie waar theater en geloof samenkomen. Veel plezier maken, kinderen in hun kracht zetten en samen een boodschap uitdragen. Wat is het toch een genot om dit te doen!

*Maak ook kennis met de andere teamleden

3 Comments on “Terence Lee Polenewen

  1. Dankje voor de leuke musical ik ben robin misschien ken je me 27 juni had ik verteld dat ik ook toneelspeel ik was de zeee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: