Terence Lee Polenewen

Ik ben Terence Lee Polenewen. In 2006 ben ik afgestudeerd als uitvoerend danser en musical artiest aan de Hogeschool voor de kunsten te Amsterdam, De Theaterschool. Sindsdien heb ik in diverse musical gespeeld en tot op heden doe ik dit nog steeds met veel plezier. Verder ben ik werkzaam als freelance docent dans. Sinds 2010 maak ik deel uit van De Vliegende Speeldoos als dansdocent en speler. Wat is het toch een genot om dit te doen! Veel lol maken met de kinderen, maar aan het eind van de dag staan ze te stralen op het podium, hebben ze zo veel geleerd met plezier, en gaan ze naar huis met een mooie boodschap van God.

*Maak ook kennis met de andere teamleden

3 Comments on “Terence Lee Polenewen

  1. Dankje voor de leuke musical ik ben robin misschien ken je me 27 juni had ik verteld dat ik ook toneelspeel ik was de zeee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: