Sponsors

De Vliegende Speeldoos is zeer dankbaar voor alle  hulp die wij van onze vrienden en giftgevers ontvangen. Dankzij hun hulp kunnen wij ons werk voortzetten, en dromen over onze toekomst. Wanneer u onze vriend of sponsor wilt worden, neemt u dan contact met ons op. 

Kerk in Actie
Vanaf begin januari werken we samen met Kerk in Actie. En we helpen elkaar. Zij maken het mogelijk om meer kerken en scholen te bereiken met onze voorstellingen. En wij bieden en plek om aandacht te geven voor kinderen ver weg, die hulp nodig hebben, via Kinderen in de Knel. Voor meer informatie, kijk hier.

Vrienden
Wanneer u ons werk wilt steunen, kunt u vriend van De Vliegende Speeldoos worden. Voor een bedrag van 25 euro of meer per jaar, bent u voor een periode van een jaar vriend van ons. Als blijk van waardering, ontvangt u van ons een cd van een van onze voorstellingen. Hiernaast ontvangt u onze nieuwsbrief, waarmee op de hoogte wordt gehouden van onze ontwikkelingen.

Sponsors
Wilt u ons finacieeel of op een andere manier sponsoren, neemt u dan contact met ons op. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd! Klik hier voor bedrijven en mensen die ons in de afgelopen tijd hebben gesponsord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: