Sponsors

De Vliegende Speeldoos is zeer dankbaar voor alle  hulp die wij van onze vrienden en giftgevers ontvangen. Dankzij deze hulp kunnen wij ons werk voortzetten, en dromen over onze toekomst. Wanneer u onze vriend of sponsor wilt worden, kijk even hier. 

Kerk in Actie
Verder werken we vanaf anaf begin januari 2018 werken we samen met Kerk in Actie. En we helpen elkaar. Zij maken het mogelijk om meer kerken en scholen te bereiken met onze voorstellingen. En wij bieden en plek om aandacht te geven voor kinderen ver weg, die hulp nodig hebben, via Kinderen in de Knel. Voor meer informatie, kijk hier.
Vanwege corona staat deze samenwerking met Kerk in Actie tot de zomer van 2021 op pauze. Dat betekent dat er voorlopig geen voorstellingen zijn samen met deze organisatie. We pakken de draad samen weer op, zodra er weer mogelijkheden zijn om met een grotere groep mensen bij elkaar te komen. Voor vragen, neem contact met ons op.

Sponsors
Wilt u ons (als bedrijf) finacieeel of op een andere manier sponsoren, neemt u dan contact met ons op. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd! Klik hier voor bedrijven en mensen die ons in de afgelopen tijd hebben gesponsord.

One Comment on “Sponsors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: