Marieke Renes

Ik ben Marieke Renes. Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb afgerond ben ik in 2005 afgestudeerd als Theaterdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Aansluitend heb ik een jaar spellessen gevolgd aan De Kleine Academie te Brussel. 

Sinds 2007 speel ik bij De Vliegende Speeldoos. Bijbelverhalen uit het oude testament samen spelen met grote groepen kinderen. Het begon met de voorstelling De Verborgen Koning, vervolgens Daniël, Het Geschenk, David & Goliath, Mozes, Esther en Jona. Dit werk omvat alles wat ik het liefste doe: onderweg zijn, koffie drinken, opbouwen, afbreken, samenwerken, organiseren, nieuwe mensen ontmoeten, kinderen zien en in hun kracht zetten, spelen, zingen en dansen. De boel bewegen. Samen maken. Verhalen beleven in het nu, die je bijblijven als je later groter wordt. Ik ben blij en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van het team van De Vliegende Speeldoos.

Daarnaast speel ik sinds 2009 als CliniClown voor Stichting CliniClowns Nederland. In al dit spelen kan ik mijn energie kwijt. Dat doet me goed.

*Maak ook kennis met de andere teamleden

One Comment on “Marieke Renes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: