Jan Willem Koen

Ik ben Jan Willem Koen.
Ik ben begonnen als hulpverlener met een studie SPH. Ik heb daarnaast altijd toneel gespeeld en muziek gemaakt. In 2008 heb ik de acteursopleiding De Trap afgerond. Vanaf die tijd ben ik fulltime aan het spelen.
Naast het werk als trainingsacteur bij communicatie trainingen speel ik in veel verschillende voorstellingen. Ik heb een enorm leuke en gevarieerde baan en geniet hier iedere dag weer van. Vanaf 2011 ben ik bij De Vliegende Speeldoos actief. Het is een plek waar spel en geloof elkaar raken. Ik speel hier met veel plezier.

*Maak ook kennis met de andere teamleden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: