Bart Jan van Drongelen

 

Hallo! Ik ben Bart-Jan van Drongelen. Ik ben 25 jaar, woon in Ede en heb Mediatechnologie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Verder ben ik getrouwd en geniet met volle teugen van het getrouwde leven. Bij De Vliegende Speeldoos zorg ik voor het geluid en licht. In 2009 ben ik in contact gekomen met De Vliegende Speeldoos en ben ik mee gaan draaien in het techniekteam. Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te maken van zo’n professionele, enthousiaste, maar vooral hechte groep mensen die De Vliegende Speeldoos is.

*Maak ook kennis met de andere teamleden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: