Try out Jona

Onze nieuwste voorstelling ‘Jona’ is gisteren voor het eerst gespeeld. Samen met de kinderen van Kom en Zie in Rotterdam is de eerste Jona een feit. Een allereerste keer waar alles samen komt: tekst, liedjes, decor, kostuums, licht, geluid en… ons belangrijkste ingrediënt: de kinderen!
Wij gaan in juli weer de repetitieruimte in om verder te werken aan deze voorstelling, om te evalueren. En om te zorgen dat ons hele team ingewerkt is. Zodat we dit najaar op volle sterkte ook met Jona het land in kunnen. En… om te vieren: want een nieuwe voorstelling maken is een feest. En we zijn heel blij met wat het is en gaat worden!

Benieuwd naar Jona? Kijk gerust op onze speellijst en kom een keer kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: