Jona update

We zijn volop bezig met onze nieuwe voorstelling ‘Jona’. Inmiddels is het script af. Dat wil zeggen, het werkscript. Want tijdens de repetities zal er vast nog wel wat wijzigen. De muziek is gecomponeerd en door fijne muzikanten ingespeeld in de studio. Decor- en kleding schetsen liggen klaar. En binnenkort gaan we als team samen met een aantal kinderen de studio in om de cd in te zingen. Alles krijgt steeds meer vorm, onze regisseur  bereidt zich voor en eind april starten de repetities.

We zien uit naar een hele mooie nieuwe voorstelling! Kijk op onze speellijst wanneer we in de buurt zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: