Dag Goliath, dag David

NQ7A4440

Voor David en Goliath is definitief het doek gevallen. David heeft in maart de reus nog eenmaal en voorgoed verslagen. Na 5 jaar en 110 voorstellingen kwam er een einde aan deze spannende en energieke voorstelling.
We kijken met veel plezier terug op David & Goliath. Als spelers voel je toch ook altijd wel een connectie met je rol. De dappere onbevangen David die God met zijn hart volgde en als enige met de reus durfde te vechten. De oude Samuel die vol Godsvertrouwen, wijsheid en humor als mentor en coach kon optreden voor David.Koning Saul die te bang en te wantrouwend was om nog langer koning te mogen zijn. Sivan, de paniekerige en piekerende hofnar die maar langzaam leerde dat het hart soms boven het verstand gaat. En de reus Goliath, die met zijn veel te grote mond  naast zijn veel te grote schoenen liep en door een gewone herdersjongen werd verslagen met een steentje. Een prachtverhaal, dag allemaal.

Uiteraard blijven we gewoon doorspelen met de voorstellingen over Mozes en Esther.

Foto: Arjen Gerritsma/www.graphicsound.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: