Nieuwe voorstelling!

p+10+esther+bijbelGoed nieuws! Er komt een nieuwe voorstelling. Na goed overleg en afwegen hebben we voor het verhaal van Esther gekozen. Een pracht verhaal over een jong meisje die moed toont om haar volk te redden.
De eerste brainstorm heeft gewoed. Het bedenken, schrijven, rollen uitwerken kan beginnen.
We hopen deze zomer te starten met repeteren en in het najaar onze eerste try outs te spelen. We houden jullie graag op de hoogte. En voor vragen of boekingen over deze nieuwe voorstelling, mail ons!

5 Comments on “Nieuwe voorstelling!

  1. Prachtig werk!!! Woon tegenover een zorginstelling met verstandelijke geh. Kinderen. Zou graag eens met jullie iets organiseren. Doe dit graag. Ben alleen niet piep jong meer,maar nog aktief

  2. Superr leuk 😀 hoop dat me dochtertje hier ook weer aan kan mee doen
    de vorige optreden was ook echt super leuk …………!!!!!

  3. hallo dit is echt super leuk …!ons dochtertje heeft toen meegedaan in de koningskerk het was echt geweldig en zij heeft het super naar haar zin gehadwaar treden jullie dit keer weer op en is er een mogelijk heid dat ons dochtertje weer mee doet zij is bijna 5 in februari groetjes amanda de mama van lindsay vellekoop Date: Fri, 16 Jan 2015 14:40:26 +0000 To: miss_tweety_22@hotmail.com

    • Dag Amanda, DAnk je wel en wat leuk dat Lindsay zo genoten heeft! Kijk even op onze speellijst of we in de buurt komen. En mail ons dan even, dan kan ik je linken aan de plaatselijke organisatie zodat je kunt vragen of er een plekje voor haar is.

      Groet, anneke van de speeldoos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: