Samenwerking met Compassion

Vanaf juni 2008 werken we als Vliegende Speeldoos samen met Compassion. In april en mei 2008 hebben we meerdere gesprekken gehad met deze organisatie. Samen kwamen we tot de ontdekking dat het werk van Compassion en De Vliegende Speeldoos veel gemeen hebben. Beide organisaties richten zich echt op kinderen. Als Vliegende Speeldoos willen we kinderen graag een onvergetelijke dag geven door hen te laten stralen op het podium en hen tegelijkertijd iets mee te geven uit Gods Woord.

Compassion wil kinderen in ontwikkelingslanden helpen, hen laten weten dat ze waardevol zijn in Gods ogen, hen hoop bieden en de mogelijkheid om uit de armoede te ontsnappen. Vanaf juni vergezelt Compassion ons tijdens onze voorstellingen. Als Vliegende Speeldoos zullen wij het werk van Compassion presenteren en mensen uitdagen om ook een kind te gaan sponsoren. Want Compassion zoekt sponsors: mensen die een kind in een arm land willen ondersteunen.

Onze gezamenlijke droom is om ooit kinderen in één van de Compassion-landen ook zo’n onvergetelijke dag te geven: door hen te laten stralen op een podium en hen iets mee te geven uit Gods Woord. Dit is een verlangen die al heel lang leeft bij het Speeldoosteam. Op 2 maart 2010 zijn we teruggekomen van een heel bijzonder project in Tanzania. Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn we in samenwerking met Compassion naar dit land afgereisd om het werk van Compassion van dichterbij te bekijken en om met kinderen in Tanzania te gaan spelen, zingen en dansen. In het volgende filmpje willen we hier wat van laten zien.

Meer over Compassion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: