Samenwerking met Kerk in Actie

logokiaVanaf  2017 werkt De Vliegende Speeldoos samen met Kerk in Actie. Kerk in Actie is een zendingsorganisatie die werkt vanuit de PKN.
Kortweg zijn we als De Vliegende Speeldoos daardoor in ‘twee smaken’ te boeken. Enerzijds gewoon via ons, zoals u misschien al van ons gewend bent. U mailt ons, we spreken samen een datum af, en we komen met een van onze voorstellingen naar uw school of kerk toe. Om samen met de kinderen een musical te spelen over een Bijbelverhaal.
De andere smaak is precies hetzelfde zoals hierboven beschreven.  Maar heeft een extra ingrediënt: namelijk Kerk in Actie. Naast dat wij als Vliegende Speeldoos een onvergetelijke dag beleven en met vele kinderen samen in een Bijbelverhaal stappen, zal er ook aandacht zijn voor kinderen verder weg. Hoe gaat dat precies?
Meer weten over deze twee smaken en de bijbehorende ‘receptuur’?
Mail ons. We geven u graag meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: